Translate

söndag 14 april 2013

EFTER Nära Döden Upplevelsen


Jag har redan beskrivit mina två NDU, som inte ledde mig genom en mörk tunnel till Ljuset utan var kortvarigare upplevelser, där jag såg min kropp under mig och befann mig i ett himmelskt tillstånd av kärlek, glädje och frid bortom alla ord. Jag fick också veta en del angående meningen med mitt liv.

Men vad händer med människor som haft dessa upplevelser SEDAN, efter upplevelsen?

Mycket. Vi förändras och kommer aldrig mer att passa in i någon grupp mer än just NDU-gruppen. Rösten som talade till mig presenterade sig aldrig, men jag upplevde honom som Gud eftersom jag var kristen. Människor inom och utanför religionerna kan ofta förenas i likartade upplevelser av Ljuset.

 Jag har läst många böcker inom det här området och så småningom fattat vad som hände under de närmaste åren efteråt. Mina elektromagnetiska kraftfält tycktes ha expanderat och jag fick problem med (eller glädje av) maskiner av olika slag. Dessa problem dök upp under den period jag redan skildrat då ALLT var som allra svårast: RA, tinnitus, skilsmässa, ekonomi, flytt och ansvaret för ett barn med särskilda behov. Allt skulle jag klara av trots att jag var oerhört svårt sjuk. Det var då det började, då när jag vandrade genom dödsskuggans dal.

 -   TV:n satte på sig själv (för att ge mig ett positivt budskap jag behövde)
-    Armbandsuret stannade ofta och jag måste låta klockan vila ett tag innan den orkade med mig igen.
-    Lampor började explodera av oförklarlig anledning eller för att jag försökt sätta på ljuset.
-    CD-spelare och jag kom inte överens längre. Deras laser tycktes påverkas av mina kraftfält så att hela jag fungerade som en fjärrkontroll, d v s jag kunde råka sätta igång CD-spelaren, (men jag kunde inte stänga av den). Vissa CD-spelare började krångla och gick eventuellt sönder. En vän till mig såg alltid till att koppla bort elen till sin CD innan jag kom. Han hade inte råd med fler förstörda spelare.
-   En skolas och kommuns telefonväxel slutade fungera vid ett för mig lämpligt tillfälle.

Jag tänkte bara lämna över min son ett tag till min X-man och en rektor. Jag ville att han ordnade fram en liten klass åt min son, medan han ville lägga över ansvaret på mig. Han ville att jag skulle åka runt till närliggande kommuner och skolor. Jag var för sjuk för det och vägrade, så jag sände säkert ut väldigt negativa hjärnvågor. Där satt rektorn med telefonen i handen, efter att ha misslyckats med att etablera kontakt med de andra skolorna, och stirrade på mig: ”Varken skolans eller kommunens växel fungerar?! Detta har aldrig hänt förr!!!!!!!”

Dessa fenomen pågick väl tre år men lugnade efter hand ned sig. Men om jag är rejält stressad och upprörd och rör vid kontakten till en lampa så vet jag att den kommer att explodera.

Jag skriver om detta eftersom jag inte är den ende som har ”gått genom dödsskuggans dal” och för att det alltså kan finnas fler förvirrade människor där ute som inte förstår att DET DU UPPLEVER ÄR VERKLIGT! Det finns mycket skrivet om hur människan påverkas av elektromagnetiska fält men väldigt lite om hur våra elektromagnetiska fält påverkar omgivningen, tyvärr! Jag är ändå hoppfull när det gäller vetenskapens försök till kartläggning till detta med NDU – man har kommit rätt långt.

Somliga av oss försöker inte hitta på något trevligt att tro på utan söker förklaringar till det vi har varit med om!


 "Greyson har upptäckt att en av efterverkningarna av nära döden-upplevelser är en minskad religiositet. Intressant nog blir personer med NDU däremot mer andliga efter sina upplevelser.

 Bortsett från psykologiska förändringar har elektromagnetiska efterverkningar ofta rapporterats. När någon som haft en NDU bär armbandsklockor tar batterierna slut väldigt fort, eller så går klockorna snabbare eller långsammare än normalt. Vissa personer får glödlampor att gå sönder och TV- och radioapparater kan byta station när de passerar förbi. Greyson nämnde att en viss person som haft en NDU inte upptäcks av automatiska dörrar."

 


 "Sedan dess har jag haft många, många möten, några har varit märkliga, andra inte. Jag har mött änglar, haft problem med elektromagnetiska fält, förkortat livslängden på elektriska apparater, haft sönder glödlampor, avverkat tre bilar (en var en helt ny bil som visade sig vara omöjlig att köra!), haft visioner av katastrofer inklusive oväder, olika former av olyckor etc, flera sanndrömmar och utökad medial medvetenhet. ”Resultaten” av alla dessa har varit alltför många att räkna upp."