Translate

söndag 20 oktober 2013

JORDENS ÖVERBEFOLKNING bekymrar inte Sverige!


Vetenskapsmännen har länge låtit oss veta att klimatförändringar med torka, missväxt, översvämningar och svält hotar jorden. Ett grundproblem är att jordens befolkning växer så snabbt att vi behöver flera jordar om alla ska kunna leva med en västerländsk, normal standard.

 Min och mångas slutsats av denna information är: Vi måste minska befolkningen på jorden.

Detta har b l a Kina satsat på med sin ett-barns-politik. Hur klarar man då äldrevården? Tja, inte problemfritt, men man arbetar på det.

 
Så, hur ska vi då rädda mänskligheten egentligen – minska den eller öka den? Öka kan vi utesluta eftersom jordens tillgångar inte är oändliga. Ska vi öka den så får vi börja leva på stenåldersnivå framöver, d v s om tillgångarna ska fördelas rättvist.  De f d u-länderna strävar ju efter en västerländsk livsstil.
 Kina arbetar på sitt sätt med den nödvändiga folkminskningsprocessen och Japan på sitt:
 
 Japan vill låta robotar ta hand om de gamla – hellre än att man förstör den homogena befolkningsstrukturen och urvattnar den traditionella kulturen genom att ta in en massa invandrare.
Japanerna tänker med andra ord helt annorlunda är svenska politiker. Betyder det att japanerna är rasister eller att det helt enkelt finns olika bättre och sämre sätt att tackla de demografiska problem vi MÅSTE lösa?
 
 
 
Japanerna har också funderat på invandring, d v s arbetskraftsinvandring. De kan tänka sig att ta in ett antal sjuksköterskor från Indonesien. Dessa har då kravet på sig att, innan de kommer, ha lärt sig flytande japanska och detta även i skrift. Få har klarat av de hårda skrift-testerna. Här ser vi exempel på ARBETSKRAFTS-invandring, när det är på riktigt och KRAV på att de som invandrar redan ska kunna språket och inte leva på bidrag en enda dag utan gå rakt till de arbetsplatser där de är behövda.
 
WOW! Detta kallar jag för intelligens på hög nivå.
 
Men Sveriges modell är som den är: Obegränsad invandring av afrikanska analfabeter samt lågutbildade, som inte behöver kunna någonting alls när de kommer hit. Blir det en bidragsbelastning för Sverige då? Nej, inte alls, säger politikerna. Det blir ren vinst.
 
 Alla vet att en viss andel av de afrikanska och orientaliska invandrarna är högutbildade, men säg mig, HUR MÅNGA? Om vi tar in 1000 somalier får vi då 10 läkare eller vad? Massmedia bör sluta röra ihop begreppen flyktingar och arbetskraftsinvandring, vilket de ofta gör.
 
 Jag, som fattig och sjuk har knappt råd att åka 50 mil med buss. Så hur kan då fattiga människor från Afrika fly hit? De jag pratat med har tillhört överklassen, med stort hus, tjänare och tjänarinnor. Alltså, de fattiga, lidande, som vi varje dag får se på TV – i hur hög grad hjälper vi dem? Jag vet att de inte har råd att komma hit. De rika jag talat med har i god tid avyttrat tillgångar, köpt en flygbiljett till Sverige och inte flytt med gevärselden i ryggen.
 
Sverige har tänkt lösa problemen med låg fertilitet hos svenskarna med import av människor från tredje världen, mest lågutbildade människor.
 
 
Fertilitet i Sverige 2005-2010 Muslimer 2,5 per kvinna. Icke muslimer 1,8. Differens 0,8.
Fertilitet i Sverige 2025-2030 Muslimer 2,3.
Ickemuslimer 1,8. Differens 0,5.
 
 Och konsekvenserna på sikt är då att Sverige blir ett muslimskt land. Men det är alltså inga problem med det? Förut var det ju ett himla bråk om de antivetenskapliga, vidskepliga troende svenskarna. Men plötsligt är det helt okey med en superreligiös stat, där sharialagar råder??
 
Så, vad har hänt?
 
 
 ”Inom jounalistkåren och bland flera ledande politiker är "den demografiska bomben", eller "den demografiska utmaningen" som den också kallas, ett allvarligt problem som måste åtgärdas akut. Lösningen heter massinvandring, där Sveriges urbefolkning byts ut mot andra etniska grupper. Underskottet i den nedre delen av befolkningspyramiden fylls på med invandrare för att på sikt utgöra merparten av landets befolkningssammansättning. Som argument framförs att välfärden, som till stora delar har monterats ned sedan massinvandringen tog fart under 1980-talet, måste tryggas och det görs med en omfattande invandring.”
 
 Ja, välfärden har monterats ned. Äldreboenden faller som korthus. Servicehus görs om till vanliga lägenheter. Svårare och dyrare att få hemtjänst. För lite personal. Allt fler svenska undersköterskor inom hemsjukvården rationaliseras bort, främst de timanställda. De gamla far illa – TROTS INVANDRINGEN – Hur är det möjligt?
 
 
Isoleringen drabbar även f d Socialministern. Hon trodde att orden om valfrihet betydde just det. Men nej, de vackra orden finns det gott om men framtiden tillhör aktörerna på marknaden, inte folket.
 
 Så vad ska vi ha en massa invandrare till i en fallande välfärd? Kostnaderna för den nuvarande asylpolitiken skjuter i höjden, välfärdssystemen överbelastas och nu talas det om SKATTEHÖJNINGAR, för att vi ska finansiera vad? Den nedlagda äldreomsorgen? Den havererade sjukvården? Eller utgifterna för de lågutbildade invandrare, som inte behövs i ett högteknologiskt samhälle? Gruvarbete t ex sköts numera mest av robotar. Detsamma gäller stora delar av industrin. Enda argumentet för invandringen är då att det är synd om dem som kommer, kommer till vad? Bostadslöshet och arbetslöshet.
 
 Demokratin är helt klart slut i Sverige. Vi svenskar har inte rätt att yttra oss ifall vi vill bli utbytta mot andra etniska grupper eller om vi skulle föredra effektiva robotar. Nej, vi har ingen yttrandefrihet!
 
 Den som orkar lyssna till ”Den tysta revolutionen” i 15 minuter ångrar sig säkert inte.
 
 En insiktsfull man förklarar hur den ekonomistiska diktaturen har tagit över i b l a Sverige.
 
Vi lever nu i ett postdemokratiskt samhälle. Skönt att någon säger som det är. Vi medborgare kan inte via rituella val påverka politikerna att t ex återupprätta den offentliga sektorn och sätta förnuftet på tronen igen. De ekonomiska krafter som nu styr oss har vi ingen kontroll över. Det är uppenbarligen inte vetenskapliga, demokratiska modeller som styr den politik som leder oss mot misären. Vinst är viktigt, men inte människor, oavsett ras.