Translate

torsdag 30 mars 2017

Samhällets hårnande attityd mot funktionshindrade

Jag har nu skrivit flera inlägg om hur jag tycktes förlora mitt boendestöd eftersom jag inte kan betala 1 850 kr/månad i stället för 0 kr.

Självklart överklagade jag och snabbt gick det, men avslaget kom ännu snabbare. Jag fattade inte vad som hände? Avslaget tycktes ha skickats innan min överklagan kom in? Jag som använt mitt liv till mycket välskrivna överklaganden och i allmänhet vunnit...

Nå, jag var ju tvungen att tro på avslaget gällande nedsatt avgift och att detta med 1 850 var det som gällde. Alltså skrev jag direkt ett mail om uppsägning av mitt stöd.

Sedan gick jag in i mitt autistiska meltdown, som innebar att jag drack upp en flaska gin, blev milt uttryckt galen, vacklade upp mitt i natten för att kissa, rasade in i dörren till ett gästrum, där en hemlös tillfälligt övernattade.

Nästa dag berättade han hur sårad han blivit av allt jag vräkt ur mig. Fattade ingenting, hade ju en blackout och mindes ingenting. Har gjort allt för att få honom att förstå innebörden av ordet "projicering". Jag kände mig (återigen) så totalt nedtrampad av samhället som om jag var en myra och inte en människa. Med den självbilden blir man elak mot andra människor. Kan bara hoppas att personen i fråga kommer över det inträffade.

I mitt sammanbrott köpte jag också olagliga droger. Över huvud taget tappade jag greppet om livet totalt. Det enda jag inte prövade var självmord, för det har jag redan prövat: dött och blivit återupplivad. Det kostade samhället en förmögenhet att få mig tillbaka till livet och jag förstod dessutom att det var för tidigt att lämna min son i sticket. Jag lovade Gud att inte bryta mitt livskontrakt.

Blir det ofta droger så dör man förstås även av det, dock inte av cannabis, vilken borde ha legaliserats för länge sedan. Enligt vissa är det den enda fungerande medicinen vid autism.
Att motståndet är hårt beror på att läkemedelsbolagen förlorar stort om en naturmedicin vinner. Man kan inte ta patent på en planta!

Jag skulle just ta avsked av en av mina älskade boendestödjare, men tog först in posten från boxen. Där fanns breven som sa att jag beviljats reduktion till 500 kr/månad, vilket jag hade bett om. I o för sig anser jag att kommunal psykiatri ska vara gratis, men att 500 skulle vara möjligt för mig att klara av.

Sedan grät jag och höll om "Anna" medan tårarna sprutade.
- Jag var så nära att förlora dig! Du är som den goda mamma jag aldrig hade. Du är en klippa i ett stormande hav. Hur skulle jag ha klarat mig utan dig???!"

Jag behöver lång tid för att hämta mig både från onda och goda chocker. Började smälta detta med att stödet kunde fortsätta med mänskliga änglars hjälp. Misstänker nämligen att min utförare Tesia tog upp mitt fall och förklarade att jag är så svårt sjuk, särskilt fysiskt, att jag inte klarar mig själv.

Jag skulle nu befinna mig i en "landningsfas", men tyvärr var det någon som stal fronten till min moped i natt. Min son hade gett den service och den var klar för avgång, men inte längre. (Mopeden är mina ben)
Återigen strömmade ondskan in i min själ. Jag tappade balansen, men jag drack ingen starksprit och det kommer jag aldrig att göra igen, eftersom man tydligen blir galen och aggressiv av den.

Jag kommer att pröva CBD-olja från industrihampa, som är laglig, men tvivlar på att jag klarar mig utan viss mängd THC. Vill jag ha medicinsk marijuana (inkl. THC) så måste jag flytta till Danmark, Tyskland eller Finland.

Jag har konsulterat Cannabisdoktorn Angelo Graziano, men dels blir hans olja för dyr i drift, dels kanske han hamnar i fängelse igen. Skulle denna vecka upp i hovrätten. Han vill det. Han vill bli en offentlig figur, som slåss för medicinsk marijuana i Sverige. Jag kan bara önska honom lycka till i kampen. Vi är många som behöver hjälp. I detta hårdnande samhällsklimat funkar det inte att ha dåliga nerver och alkoholen är inte en vän, den är dödligt gift. Många har dött runt omkring mig av detta.  MAN DÖR INTE AV MARIJUANA!

Det existerar inte en enda medicin som är testad på människor inom autismspektrum, men det finns de som påstår att CBD-oljan (ev inkl. THC?) får hjärnan att arbeta bättre. Sov väldigt gott om natten när jag prövade marijuana i Amsterdam.

Om välfärden ska fortsätta avvecklas i detta rasande tempo och brottsligheten öka lavinartat så behöver jag: BLI MARINERAD I CBD-OLJA, INKLUDERANDE THC!! Det är inte läge nu att vara ångestbenägen. Här gäller det att ha krafter till att försvara sig mot kommunala nedskärningar.

Bildresultat för Cannabisolja

(Avser att skriva ett inlägg angående hur svårt sjuka eller gamla har drabbats av de senare årens indragning av: Sjukpension, Färdtjänst, LSS mm. Många har tagit sina liv, drabbats av omedelbar stroke eller insjuknat i cancer. Det är inte mycket kvar av välfärden nu.)