Translate

måndag 8 april 2013

KLÄRVOAJANS

http://paranormal.se/topic/klarvoajans.html

... "Genom klärvoajans kan man även fånga upp fakta om personer och platser. Liksom med de andra paranormala förmågorna sker detta vanligen med människor som står en nära, eller i akuta och på olika sätt viktiga situationer. Klärvoajans kan uppträda spontant, eller som led i en andlig-psykisk utvecklingsprocess."

Jag satt på en strand tillsammans med en väninna, som gärna ville ha en livskamrat. Det fanns två män som hon kunde välja emellan, men hon visste inte vem av dem som var den lämpligaste. Det visste inte jag heller. Vi kom överens om att be tillsammans. Men jag sa till henne att jag tyckte vi kunde sitta tysta och meditera efteråt, så att vi kanske kunde känna svaret inom oss.

Jag hade sett en del medier "in action" på TV och det verkade vara så att vissa tog emot översinnlig information med sinnen som motsvarar de vanliga: syn, hörsel, känsel osv. Jag bestämde mig för att gå så djupt in i meditation som jag kunde och sedan ställa ALLA sinnesintryck till förfogande - hela min kropp.

Det var lätt att slappna av i den varma, vackra, lugna sommarkvällen, nära det kluckande vattnet.
Efter bönen gjorde jag kroppen redo för att "gå in i" de två, för mig, främmande männen.

Jag drogs först in i "Henrys" liv och hamnade i ett trassel av känslobindningar till de båda föräldrarna. Banden var av emotionell och ekonomisk natur. Han befann sig liksom i ett inbördeskrig mellan de frånskilda föräldrarna. Han var som en fluga, som hade fastnat i spindelns nät. Han försökte behaga båda föräldrarna medan han liksom slets i bitar.

- Nu ser jag honom gå till kylskåpet och hämta en öl. Han är djupt deprimerad, öppnar ölen och slår sig ned framför datorn. Att han måste resa hela tiden på grund av sitt arbete är en bra flykt för honom och alkoholen är hans främsta tröst. Han skulle vilja ha en fast relation, men kan inte. Han sitter fast i de familjerelationer han aldrig kunnat få ordning på och han är faktiskt inte ledig, inte kapabel till en relation. Det är därför du får en mängd sms med löften som aldrig infrias!

Jag var lite förvånad över det jag hade känt och "sett" eftersom denne man var så gammal att jag själv skulle ha gissat att han var upptagen med en annan kvinna, inte med sin mamma.

Sedan gjorde jag mig redo att "gå in i" den andre mannens liv. Den upplevelsen blev betydligt starkare, ja, värre än något annat jag varit med om. Jag kan inte gå in i detaljerna kring David, av sekretesskäl, men det jag vill delge är det som var nytt för mig: att jag fick känna den misshandel David hade varit utsatt för i min egen kropp! En örfil kändes alltså som en örfil. Det var som om jag själv blev slagen, men som väl är i begränsad omfattning. Det var en traumatisk värld jag hade hamnat i där både känsel, hörsel och syn var aktiverade, men på en icke fysiskt plan.

Efter några minuters plågor såg jag en ande som lösgjorde sig från "den lägre världen" och flög iväg uppåt mot himlen, som ett klart Ljus.




- Han har brutit med allt det gamla nu! Han är på väg mot ljuset, sanningen och kärleken!

Jag bad min väninna kontrollera om allt det jag hade känt hade med Davids liv att göra, d v s hans förflutna.

Väninnan frågade ut David, som verifierade allt jag hade sagt och jag fick förklarat för mig de känslor som jag själv inte hade fattat innebörden av. Min vän och David började sedan umgås och har levt tillsammans i många år nu! Deras relation håller på att befrämja bådas andliga utveckling, då de får ta del av den andres tankar.

Detta är den enda gången jag har försökt agera medium "på riktigt". Det funkade nog därför att jag verkligen älskar denna vän och så otroligt gärna ville hjälpa henne. Hon hjälpte till med sina egna böner.

Men ibland har jag tagit emot svar på frågor under meditation: De kommer ofta i form av ett enda stort ord i fetstil. Ordet fyller då upp hela hjärnan. Jag ställde en gång diagnos på detta sätt - och diagnosen visade sig senare vara den rätta.

Klarsyntheten kan drabba mig när som helst. Jag minns den här upplevelsen:

Jag satt i soffan sent på kvällen. Då kom det liksom ett stort, svart moln över mig och jag hörde en stark röst som sa: "Det är SLUT i Göteborg. Din son ska söka arbete i X-stad - den här veckan! Det är bråttom!"

Min son arbetade på en mycket smutsig verkstad i Göteborg och blev allt sämre i luftvägarna p g a denna smuts. Men han hade svårt för att ändra om sitt liv. Om man har autistiska drag föredrar man oftast att INTE förändra någonting. Trots allt trivdes han med arbetskamraterna och det faktum att företaget var litet.

Det var för sent för att ringa Markus. Jag kunde knappt sova på natten för att jag var så skärrad. Nästa dag talade jag om för sonen vad som hade hänt och sa: "Åk till företag X och sök arbete där - NU! Rösten sa att det är bråttom! ÅK!!!!!!!!!!!!!!"

Jag är van vid att min vuxna son inte bryr sig om mina råd. Men eftersom jag var så allvarlig så gick han ut på internet och Ams.se där han kunde se vilka jobb som var lediga i hans branch. Just den veckan fanns det ETT ledigt jobb i grannstaden. Ansökningstiden skulle gå ut om några dagar. Företaget var ett av de renaste i Sverige. Markus åkte snabbt upp till X-stad och fick omedelbart jobbet, trots att telefonerna gick varma och det fanns väldigt många som slogs om det utannonserade jobbet. SAAB hade just lagt ned och det fanns många arbetslösa i området. Markus svåra dyslexi är inte handikappande i just det här yrket, men det var i alla fall en kille med bokstavsdiagnoser som tog sig fram så galant i arbetslöshetens Västsverige!

Därefter meddelade Markus sin gamle arbetsgivare att han ville säga upp sig:

- Så bra! Jag har nämligen annonserat ut lokalen till försäljning eftersom jag vill avveckla verksamheten.

Sedan sa Markus upp sitt hyresrum.

- Så bra! Vi har nämligen annonserat ut vår villa till försäljning!

När Markus berättade detta för mig så förstod jag bättre bilden jag hade sett: Ett stort svart moln över Göteborg. Jag såg också ordet: SLUT! Det svarta molnet omslöt mig hela kvällen och natten. Jag hade alltså sett att det snart skulle vara slut på både jobb och hyresrum och dessutom den aktuella annonens.

Jag hjälpte tre människor genom att ta emot information från Urkällan och därmed göra deras liv lite lättare. Det är därför jag finner det så meningsfullt att försöka vidga mina sinnen. Vi är här på jorden för att älska och hjälpa varandra med all den kraft vi kan finna, inom oss.








SYNSKHET – ÄRFTLIGT?


Jag tror att det finns gener för synskhet. Dessutom tror jag att denna typ av sinne går att utveckla.

Jag nämnde i ett annat inlägg mediet Anna-Lena Vikström. Hon blev som barn tränad i en schamanisk tradition, där hon fick lära sig att både bejaka och utveckla sin översinnlighet.

 Min mamma levde inte i en sådan omgivning och var dessutom ateist. Hon försökte förverkliga sig genom materia medan hon inte visade någon intresse för det andliga. Eftersom jag själv drogs till den andliga sfären blev kontakten mellan oss dålig under en stor del av livet. Vi möttes inte på det känslomässiga planet MEN med tiden allt oftare på den paranormala nivån.

 Mamma hade en speciell egenskap. Inför större, livsavgörande händelser så kunde hon få VARSEL i form av en bild eller en inre filmsekvens. Det kunde yttra sig så här:

 En dag spelades det upp en liten film i mammas huvud. I den kom hennes faster in i köket och sa:

 - Hej! Kan jag få en kopp kaffe? Det ska vara starkt, riktigt starkt!

 Några veckor senare knackade faster på dörren, kom in, satte sig vid köksbordet och sa sedan:

 - Hej! Kan jag få en kopp kaffe? Det ska vara starkt, riktigt starkt!
   Jo, du förstår, det är så att jag är döende i cancer!

 Innan jag blev sjuk såg mamma en dag en bild av mig. Jag satt i en stol och kunde knappt röra mig, såg blek och sjuk ut och tårar strömmade nedför mina kinder.

 Några veckor senare var det dags för henne och pappa att hämta upp mig på Landvetters flygplats. Jag hade insjuknat svårt i RA under min tid i Österrike och jag kunde knappt gå. Jag haltade, blek och svag, emot mina föräldrar, som blev förskräckta när de såg hur totalt förändrad jag var.
De första månaderna hemma kunde jag bara sitta eller ligga ner - och gråta av smärta. När mamma såg på mig så såg hon exakt den bild, som tidigare hade dykt upp i hennes hjärna!

När jag blev äldre och sjukpensionär var jag oftast fattig och klarade ibland inte av alla räkningar, som strömmade ned. Jag bad aldrig mamma om lån eftersom jag inte ville belasta henne och därför att jag inte skulle kunna betala tillbaka lånet. 

En dag gick min mamma till en bankomat för att ta ut pengar. Sedlarna brände till i hennes händer och sedan "talade de" till henne (telepatiskt) och sa:

 -   Vi tillhör inte dig! Vi tillhör din dotter!

 Mamma skakade av sig den konstiga upplevelsen. Några dagar senare pratade vi på telefon och av samtalet förstod mamma att jag hade det mycket svårt ekonomiskt just då. Hon sa:

 -       Jasså, var det därför?!!
-        Därför – vad då?
-        Det var därför pengarna talade till mig! (Och hon berättade vad som hade hänt)

 Om jag ska försöka hitta några parapsykologiska termer för ovanstående händelse så tänker jag i första hand på TELEPATI, eftersom jag hade funderat på om jag skulle be mamma om ett lån. Tankar gick från mig till henne.

 Ett annat möjlig term är PSYKOMETRI: ” Genom att hålla i föremålet kan medierna uppfatta föremålets historia och dessa olika ägare.” (paranormal.se) Jag hade aldrig hållit i dessa sedlar, men ändå var det just då när mamma höll i dem, som hon hörde att de ”talade till henne”. De tankar jag hade överfört aktiverades och medvetandegjordes vid kontakten med pengarna.

 Telepatin är verksam i våra liv ständigt. Det är ingen slump att den du har tänkt intensivt på plötsligt ringer upp Dig! Telepatiska händelser har vi säkert många att berätta om - ifall vi vågar.
 
___________

Jag tänkte nämna ett dramatiskt fall, som en kvinna berättade för mig. Jag kallar henne för Julia och hennes syster för Ann.

Julia hade arbetat färdigt för dagen och tänkte gå hem. Hon gick genom rummet mot dörren, men där gick fanns det en osynlig mur, så hon tvingades gå tillbaka och sätta sig på sin stol vid kontorsbordet. Efter ännu några misslyckade försök att gå ut genom rummet blev hon sittande vid bordet, nära sin telefon. (På den här tiden fanns det inga mobiltelefoner.)

Efter en timma ringde telefonen. Det var Ann. Hon var väldigt uppriven och försökte mellan gråtattackerna förklara vad som hade hänt. Hon bodde för tillfället i Israel tillsamman sin man. Men så råkade hennes man ut för en bilolycka just den här dagen och Ann fick en svår chock. Ensam och oförmögen att tänka befann hos sig nu i ett främmande land och kunde inte alls hantera situationen. Hon behövde hjälp med precis allting för att sedan kunna åka tillbaka till Sverige.

 Julia lovad att omedelbart resa ned till sin syster och hjälpa henne.

Vad hände egentligen? Ann hade sänt ut en rad MAYDAY! Till sin syster, innan hon fick tag på en telefon. En högre makt, som är kärlek, såg till att det skulle vara möjligt att få kontakt med Julia så snabbt som möjligt. Telepatin fanns där men också en kraft, kanske skyddsänglar, som var engagerade i den här svåra situationen.

 Det finns väldigt många historier, som människor bär inom sig, men man är rädd för att tala om det. Varför skulle inte våra hjärnor kunna vara minst lika effektiva som våra mobiltelefoner eller datorer?
Jag är glad över den forskning som bedrivs beträffande hur våra hjärnvågor kan kommunicera med datorer. Tankestyrning kommer någon gång i framtiden inte att vara "flummigt" utan en realitet.

http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/8781503/Mind-reading-device-recreates-what-we-see-in-our-heads.html

DEN FANTASTISKA HJÄRNAN - ÄNNU OUTFORSKAD!