Translate

onsdag 6 november 2013

Svensk Massmedias Mörkläggning

TRAGEDIN I NORGE

I måndags hörde jag på Rapport om busskapningen i Norge och fattade ingenting. Vaddå busskapning? Flygkapning - islamistiska terrorister. Busskapning .... ??? Vad har hänt med norrmännen, de som är så rika - inte behöver de kapa en buss för att ta sig till Oslo?
Och hur tänker man då när man mördar chauffören, som ska köra bussen? Det kändes också otänkbart att en norrman skulle ha skurit ihjäl alla passagerarna med kniv. Alltså ville jag ha en förklaring till denna märkliga händelse.

Eftersom jag inte klart uppfattade alla orden från den norske reportern i Aktuellt, gällande gärningsmannen, så återvände jag till datorn senare på kvällen. Men då hade norrmannen röst dubbats med en svensk röst som INTE översatte allt reportern hade sagt. Några viktiga ord censurerades bort, viktiga för att förstå dådet! Aktuellt 21.55 var dock ocensurerat och denna gång uppfattade jag orden "av utomnordisk härkomst." Nu kunde jag kombinera orden desperat med invandrare eller asylsökande och kunde gissa mig till vissa samband.

Nästa dag insåg jag att det som hänt i Norge nu var en världsnyhet. All världens press skrev helt öppet om nyheten och VARFÖR dessa ofattbart brutala mord hade inträffat. En asylsökande man från Sydsudan hade drabbats av panik i samband med avvisning från en flyktingförläggning i närheten av busstråket. Detta var nödvändig information för att förstå dådet. Det tyckte inte Sverige, som nöjde sig med "31-åringen". Demokratisk media finns i:

Norge, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Frankrike, Spanien, USA och global rapporteringsmedia!

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/10427323/Norway-bus-killer-was-due-to-be-deported-today.html

http://www.newsdaily.com/article/70ecb1011e08c33f60055bcd114fb673/norway-bus-hijacker-was-to-be-deported



Sverige  fortsätter att driva in i diktaturens töcken, där bara en enda åsikt är tillåten: Massinvandring är bra. Alla andra åsikter är förbjudna och så fort en invandrare begått brott så måste detta hållas hemligt. Däremot inte om gärningsmannen är svensk och absolut inte om han har Aspergers syndrom eller är psykiskt sjuk. Vissa ska skyddas, andra inte. Är en autistisk människa mindre värd att skydda än en afrikan?

Vad säger det inträffade oss? Utländsk press drar sig inte för att berätta om den desperata avvisade mannen från Syd Suden, men Sverige, som i hög grad var berört av händelsen valde sitt gamla mörkläggningsspår.

Det finns risker med stor invandring från tredje världen, från fattiga länder där människor vuxit upp med brutala våldsdåd inristade i ögon och själ. Det finns risker som vi måste väga in och ta hänsyn till för att söka avvärja katastrofer som den nu inträffade. Vi behöver vara informerade om vad som händer, men när media konsekvent mörkar ned invandringens konsekvenser så blir det förstås så att människor vänder sig bort från traditionell media för att hitta svaren någon annanstans. Det finns alternativ svenska media och utländsk media. Detta måste väl ändå svenska journalister förstå?

Fortsätter massmedia på inslagen väg så kommer de till sist att ha mycket få läsare!

Det slutna, odemokratiska samhälle som nu vuxit fram leder till spänningar och våld. De odemokratiska metoderna blir allt vanligare. Jag tänker på attacken mot Jimmy Åkesson, där en äldre dam tagit på sig rollen att frälsa Sverige från ondskan, eftersom mainstream media skapat en bild av honom som nazist. Ungefär samtidigt gick AFA till angrepp mot sverigedemokrater genom att b l a spränga flera av deras bilar i luften !!! Varför tror människor att de kan skapa ett demokratiskt samhälle med odemokratiska metoder, såsom våld???

När ska dagen komma då invandrarfrågorna blir öppna och kan diskuteras utan tårt-kastning på de som ser vissa problem och därmed genast klassificeras som rasister? Att det finns problem sätter den nyligen inträffade tragedin i Norge spotlights på, och där är man också beredd att diskutera dem utan epitetet rasist.

Jag lyckas inte fälla in filmen, men här nedan finns länken till  Skavlan-inslaget där komikern Özz Nujen går till hård attack mot "rasistpartierna" SD och Fremskrittspartiet och förväntar sig 100 % medhåll av den norske politikern, men fattar inte att i grannlandet Norge lever man inte med samma föreställningsvärld som i Sverige. Att säga i ett nyhetsprogram att en desperat, avvisad, asylsökande afrikan dödat tre människor på en buss är fakta, inte rasism.

http://www.youtube.com/watch?v=UN3GavhxN_o

Jens Stoltenberg säger några kloka ord: Rasism är att diskriminera människor p g a deras ras eller hudfärg. Att använda ordet fel skapar fördomar och avstånd mellan människor.

Här har Sverige mycket att lära, vi måste bli ärligare och minska avstånden, inte låta "rasist-rädslan" förstöra det konstruktiva samtalet.

Det är förståeligt att Nujen klipptes bort i den norska versionen av Skavlan eftersom han gjorde en ful attack på partier, vars företrädare inte var där och kunde försvara sig, demokratiskt valda partier. Nyttigt för Nujen att inse att PK-ligan inte regerar hela världen. Allt färre länder förstår vad Sverige håller på med.