Translate

måndag 26 augusti 2013

Hijab-upproret: mot ett brott utan kända förövare!

Fortsättning från förra inlägget: Den misshandlade kvinnan blev återigen misshandlad i en annan förort än den första, båda mycket invandrartäta - men ändå ANTAS det på extremt lösa grunder att gärningsmannen i båda fallen har varit svensk?! Varför? Ett ouppklarat brott bör få ligga till sig innan landet bryter ut i vilda Hijab-protester.

Ok, vi känner väl alla till att hedersrelaterat våld är vanligt inom Islam? Våldet sker inom storfamiljen. Detta våld är sanktionerat av Koranen och alltså högst naturligt, såvida man inte har bestämt sig för att låta Svea Rikes lag gälla framför islamistiska lagar.

Mannen BÖR slå sin fru om hon är uppstudsig och hon har då ingen rätt att polisanmäla våldet. Om hon trots allt skulle göra en anmälan, skulle några i storfamiljen ge sig på kvinnan och straffa henne för att hon inte har underordnat sig sin man, och därigenom handlat emot profeten Muhammeds påbud.

Misshandel nr. 2 indikerar dessvärre snarare att det handlar om hedersrelaterat våld än en himla massa otur. Om så är fallet antar jag att händelsen kommer att mörkas ned så att våra hijabklädda politiker slipper känna sig generade över ett onödigt upprop. Eller var det inte i onödan? Kanske vill majoriteten muslimska kvinnor i landet verkligen kämpa för att få bära slöja? Men - snälla politiker - skaffa er först ett statistiskt underlag som utgångspunkt! Eller ska vi göra det hela till en renodlad trosfråga? Ni tror att ALLA muslimska kvinnor i Sverige tycker att det är bekvämt, trevligt och ledigt att bära slöja? Räcker det med tro? (De kvinnor jag frågat bär slöja enbart för männens skull, d v s en form av förtryck)

Jag kan bara inte fatta att i en situation, där vi närmar oss nästa val och SD har stark vind i seglen så tar ett antal partiledare på sig slöja, för att visa sina starka sympatier med Islam?  Är det tänkt att valet ska handla om av vara för eller emot Islam? Själv känner jag mig i ett så trängt läge tvungen att rösta på Militären ( Shit, försvaret är ju nedlagt!)

Missnöjet med den fortsatta massinvandringen ligger och jäser strax under ytan i de breda folklagren. Vissa är missnöjda för att de tvingas känna sig som en minoritet i de förorter som domineras av invandrare. Andra misstänker att skenande vårdavgifter, omvandling av äldreboenden till flyktingmottagningar och nedläggning av hospice o s v har att göra med kostnaderna för invandringen (Fakta förnekas oss. Det är kommunala hemligheter).

Många har bränderna från i somras i färskt minne. De visade att Sverige har förlorat kontrollen över delar av Sverige, där vissa invandrargäng anser sig "äga" sin förort. På allvar. Det ÄR allvar när "race riots in Sweden" blir till huvudrubrik världen över.

Vi har allvarliga problem som inte kan, inte bör beslöjas - utan lösas genom uppriktiga samtal angående det Sverige, som många judar tvingas fly ifrån. Samtalet ska handla om att ställa krav på att  muslimska lagar underordnas våra demokratiska.

Snälla Åsa - tror du att detta funkar som reklamtavla för ett demokratiskt, kvinnovänligt parti?