Translate

måndag 13 mars 2017

HAR INTE RÅD MED BOENDESTÖD LÄNGRE!

Jag har försökt undvika politik på den här bloggen, fast egentligen det mesta i vår samlevnad går in under den rubriken, i ett komplext samhälle som vårt.

Är jag då rasist om jag vill att gamla eller sjuka inte ska behöva lida nöd för att Sverige vill ha en invandring som vida överstiger vad vi har råd med, d v s om vi i någon mån ska kunna ha en välfärdsstat?

Är det inte snarare så att jag bara försöker överleva? Är det fel?
Jag vill inte frivilligt skjutas i sank för att kommunerna absolut inte kan klara av de enorma utgifter det är fråga om. Här rekommenderar jag Tino Sanandajis bok Massutmaning som innehåller förståelig statistik. Och han är inte varken Sverigedemokrat eller helsvensk. Han är svensk kurd, säger han, men månar om sanningen eftersom han kommer från en diktatur, Iran, och vet hur ett land glider in i diktatur - genom att sanningen tystnas ned och förvrängs.

När det bestämdes att allt fler utgifter nu ska vältras över på kommunerna, tidigare än väntat, samtidigt som antalet invandrare ökar lavinartat, så insåg jag att det snart skulle vara kört för mig.

http://www.nsk.se/2016/03/03/dyrare-omsorg-till-sommaren/


Jag behöver SJUKVÅRD och OMSORG/VÅRD I HEMMET!

Jag har redan skrivit nog om en sjukvård i fritt fall, där man lever riktigt farligt, utan privat sjukförsäkring eller pengar att åka till annat land för operation i vissa fall.

Nu gäller det BOENDESTÖD, vilket gränsar till hemtjänst. Jag har haft båda formerna, men så tyckte kommunen att det bästa var boendestöd för mig. Det är kommunal psykiatri, som ska hjälpa till med städning och social samvaro. I vissa fall ska den förhindra självmord. Någon psykolog finns inte att få för de flesta idag, knappt heller kurator. Och då återstår alltså denna livsuppehållande
tjänst.


Bildresultat för st bernard hund



Boendestöd har varit gratis i många kommuner under många år men successivt infördes avgifter här och där. Jag visste att hotet hängde över mig som tunga regnmoln, ev med åska. När skulle blixten slå ned?

Den slog ned nyss. Jag öppnade ett brev och det sa att jag nu skulle betala 1 800 kr i månaden!
Jag skrev en överklagan utan tillägg, såsom förra året. Detta tillägg handlade om alla mina extrakostnader som multisjuk och handikappad. Jag är som sagt inte "bara" psykiskt sjuk (ångestbenägen) utan har svår ledgångsreumatism och andra sjukdomar.

Jag tänkte att de hade väl kvar mitt brev sedan förra året? Man blir ju inte friskare för varje år liksom.
Vet inte nu om de läst de gamla brevet eller struntat i det. Hade inte pengar att ladda printern med nya patroner. Men det har jag gjort nu. En dator + printer är nödvändig om man ständigt ligger i krig med samhället. Det har jag gjort halva livet, i överlevnadens namn,

Någon nytta ska man ju ha av Aspergers syndrom med tillhörande förhöjd intelligens! Men alla krig kan man inte vinna, om lagarna vänds emot en.

Så jag har redigerat det gamla brevet, men nu gäller det att få tag på handläggaren tidigt på morgonen, när jag normalt sett sover, och fråga: Kan jag komplettera min överklagan? Spelar det någon roll? Kraven har väl ökat, eller?

Obegränsad invandring innebär att välfärdsstaten måste upphöra förr eller senare.

En dag tar pengarna slut. Invandrarna ska till ca 50 % ha bidrag av olika slag från kommunen (när staten släpper taget) och på denna arena kolliderar migranter och handikappade. Vi slåss om samma välfärdskaka - och den räcker inte till alla.

Att avgifter till hemtjänsten skulle höjas läste jag om för ett par år sedan, så ...

Jag har sett mängder av exempel på hur svårt sjuka fått det allt sämre runt omkring mig, sällan kommer ut, drabbas av höga avgifter o misär. Och nu är det nog min tur ...

Jag har skrivit mig ut skiten många gånger men när nu kommunen MÅSTE betala det mesta av invandringskostnaderna medan staten drar sig undan, vad sjutton ska de då göra annat än att ge sig på just sådant som hemtjänst, boendestöd, färdtjänst mm, d v s det jag kallar VÄLFÄRD.

Välfärd finns alltid för de rika. De kan ju själva bekosta sitt liv. Men välfärd kommer inte längre att finnas till för de fattiga. Valet är enkelt: ATT SÄGA UPP BOENDESTÖDET. Får jag inte nedskriven avgift så måste jag göra just detta. Hur ska jag överleva sedan då? Ingen aning. Min son kan nog dammsuga varannan vecka och jag själv moppa, men samtalen, sällskapet, fristen undan den malande ensamheten - HUR SKA JAG ÖVERLEVA DET?

Man SKA tycka synd om människor från världens alla länder, men inte de svaga grupper jag nu skriver om. Det är något som ska tigas ihjäl, eller ev. tas upp i Rapport någon gång, men utan åtgärd!!!

Jag lovade Gud efter 2009 års nästan "lyckade" självmord att aldrig mer svika min son eller mig själv på det sättet. Ändå vet man inte vad som kan hända i en djup depression. Jag fixar inte biverkningarna till antidepressiva medel för att min kropp dels är svårt sjuk samt autistisk. Det existerar ingen medicin med bevisad effekt vid autism. Vi har annorlunda hjärnor.

Det var därför boendestödet blev min räddning. Åh, dessa underbara änglar som kommer hit och lyssnar på allt jag har att säga, även om tankarna ibland är svarta. Men ofta skrattar vi tillsammans, för vi har liksom blivit goda vänner. Ja, just VÄNNER!

Jag har ett fåtal bekanta men inga vänner. Hur lever man utan det? Ska jag vräka alla problem över mitt handikappade barn? NEJ!

En psykiskt sjuk granne, som blivit hjärnskadad av överdoser, fick rådet av mig att skaffa sig boendestöd. Men hon ropade högt att hon hört hur dyrt det var, alldeles för dyrt! Nej, det kunde hon inte klara. Så, i stället tog hon sitt liv.

Kommunal psykiatri måste få vara gratis om man verkligen vill ha en nollvision angående självmord! J-a HYCKLARE! Om 1 500 afrikaner drunknar på Medelhavet så är det en katastrof men om 1 500 svenskar (o invandrare) tar livet av sig  då är det VARDAG! Wake up!

Vissa migranter är äkta flyktingar, d v s inte här för att islamisera oss eller leva på bidrag. De kan lida av Posttraumatisk stress och belastar därmed den fallande sjukvården så att det blir omöjligt för ALLA utom de rika att få någon att prata med.

Min konklusion är att extrem massinvandring leder till katastrof både för seriösa invandrare och svenskar. Snäll ska man vara men inte dum!

Det strömmar hit människor från andra länder som dränks i etableringsbidrag, etableringsstöd, retroaktiv föräldrapenning, barnbidrag i mängd + en hel del andra bidrag. Jag ser inga tendenser till minskade bidrag i den här gruppen, men i gruppen sjuka svenskar där skärs det ned som aldrig förr. Här förlorade vi vårt hospice. När man sparar på döende människor ska man INTE kalla sig för en humanitär stormakt!

REGERINGEN STÄLLER GRUPP MOT GRUPP! DET ÄR INTE VI VANLIGA SVENSKAR SOM GÖR DET!

Kalla mig gärna nazist, men vet att jag älskar judar, Israel, Bibeln och Jesus! Och de enda jag har mördat är en bunt flugor.

Man kan prata om olika konton, men vår skatt går i alla fall till kommunala välfärdsinsatser och att hålla isär utgifterna för invandrare och sjuka kan man väl göra rent hypotetiskt, men inte i praktiken!