Translate

tisdag 30 maj 2017

Cannabis mot tungmetallförgiftning!

I Sverige görs, så vitt jag vet, inga undersökningar av t ex en klagande billackerares blod. Personen kan ha drabbats av problem med övre luftvägarna eller neurologiska skador; yrsel, händer o fötter blir kokheta/iskalla eller så försvinner känseln i dem.



Regeringen Reinfeldt tog bort flertalet av kontrollanterna från Arbetsmiljöverket och det innebar att mindre arbetsplatser inte råkar ut för kontroller, även om AMV ombeds att göra en sådan. Så en minskad exponering av gifter i diverse yrken, det kan man sluta hoppas på, då staten låter företagarna få göra som de vill - och det gör de - de sparar pengar på urgamla centraldammsugare, dåliga utsug etc.

När arbetaren väl fått i sig gifterna går han till företagshälsovården eller vårdcentralen. Företagshälsovården säger då: "Du måste byta yrke!" och VC föreslår ännu ett allergitest, men här handlar det inte om gräs- eller pollenallergi, så det testet är onödigt att göra.

Så vitt jag vet görs det inga tester i Sverige, som kan påvisa för höga värden av koppar, bly, kvicksilver eller annat. Isocyanat-test kan i vissa fall göras.

"Att byta jobb" betyder idag omskolning, så vida man inte är generalsekreterare på FK. Det kostar pengar och energi, vilket den skadade arbetaren kanske saknar. Att söka arbetsskade-ersättning är ingen idé. Utan tester kan ingen bevisa sina skador eller att dessa har med arbetsplatsen att göra.

Jag undrar om man inte gör tungmetalltester för att det skulle bli för dyrt med alla ersättningar till de skadade? Man skulle ju få alla amalgamförgiftade över sig! Nej, det billigaste är att låta människor gå under i tysthet. Jag har träffat skadade billackerare som blivit alkoholister. Gift som gift, tycks kroppen säga: "Bara ge mig något starkt!"

Jag har aldrig riktigt släppt taget om min son, för jag har bara en, och han har "särskilda behov" eller snarare en "särskild hjärna". Han har stora praktiska gåvor men allmänna, teoretiska utbildningar är inte hans grej. Så därför nappade han på kursen till billackerare och sedan dröjde det inte så länge innan problemen började dyka upp. Han förnekade dem så länge han kunde, men sedan blev det ett samtalsämne vi hade i ca elva år.

Han hittade en annan AMS-kurs, till bilmekaniker, och vågade ta steget vidare. Men symtomen tog han med sig och även om det gick bra för honom så sjönk hoppet för varje månad: Förgiftningssymptomen fanns kvar och han pratade om att återvända till sin senaste arbetsplats,  där han fick bra betalt, och sedan arbeta ihjäl sig - bokstavligt talat. Han såg ingen framtid!

NU FICK DET VARA NOG! Jag är rätt gammal och klok så jag visste att:

OM DET FANNS NÅGOT HOPP KVAR GÄLLANDE MIN SONS

TUNGMETALLFÖRGIFTNING SÅ HETTE DEN CBD-OLJA!

Han hade prövat vissa alternativa metoder (svindyra) men jag ville att han köpte något beprövat och vi fann till vår glädje att det finns laglig CBD-olja från industrihampa att köpa i Sverige. 

https://scandinavianhemp.se/produkt/cbd-kapslar-250-st-1000-mg-cbd/

Denna olja innehåller det viktigaste: CBD men ingen THC (den psykoaktiva drogsubstansen).

Efter ca 5 veckor är grabben nu mycket bättre och de rent neurologiska symtomen tycks ha försvunnit!

Om ca en månad lär han ha jobb som mekaniker, medan han kan lämna alla gifter o otäcka symtom bakom sig. Framför honom ligger ett nytt liv i en liten, mysig verkstad/affär med trevliga medarbetare. Den ser ut som ett litet slott, där den ligger strålande vit på en grön kulle.

Jag hoppas att någon människa som blivit tungmetallförgiftad på jobbet läser dessa rader! Det är stört omöjligt att hitta något vettigt på nätet om detta problem. Fundera på saken: Vare sig CBD-oljan kommer från fullt laglig industrihampa eller Marijuanaplantan så tycks oljan ge effekt! THC (ingår inte i industrihampa) är inte lagligt än men behövs tydligen inte i detta sammanhang, som väl är, eftersom både arbete och bilkörning kräver att man är skärpt.

(Jag prövade själv olja med lite THC. Dessvärre blev min gamla hjärna så påverkad att jag inte kunde köra moped, tänka klart, skriva eller läsa längre texter. Mest saknade jag förmågan att läsa, analysera och skriva. Mitt jag liksom sopades  bort. Så jag kan bara förorda den ofarliga CBD-oljan.)