Translate

måndag 11 september 2017

Bilder på chemtrails


Hela vintern var vi på västkusten insvepta i gråa dimmor och moln så man såg ju inga flygplan som sprayade något eller så. Jag tänkte att de nog hade slutat med de där dumheterna. Men så kom sommaren och en dag åkte jag ut till kusten med en vän. Himlen var i hög grad blå - MEN så såg jag den där typiska chemtrail-strimman. Det är ingen kondens som dunstar. Det syns hur ämnen i strimman börjar falla nedåt och det var då det slog mig hur smart det är att spraya över havet när det blåser mot öst för då kommer strimmorna allt mer att lösas upp och integreras till något som allt mer liknar moln. Folk tänker att det blivit soldis o sedan mulet, och det har det ju, men utan chemtrails skulle det varit en vacker, solig dag.

Överst en chemtrail och sedan lägger jag in de foton som visar hur de blir tjockare, breder ut sig och blir till mulet väder:






Det sista fotot visar hur det såg ut när vi kom hem, inomskärs, då himlen blivit murrig, disig och man ser en chemtrail underst som är rätt färsk och inte har smält ihop med diset än.

Nu hade jag lärt mig något nytt: hur man försöker dölja det hela genom att flyga över hav eller över moln. Men visst kan jag ofta se nylagda spår där jag bor.

Jag mådde dåligt av denna sommars ständiga dis och fem nyanser av grått. Ljust silvergrå himmel med en blek sol är väl det jag sett mest. JAG SAKNAR SOLEN!

Jag har inte sett många som försökt sola och bada, mest människor som tagit sig ett snabbt dopp bara.
Min son åkte till Gotland och försökte sola sig i diset och simma en lite bit i det kalla vattnet, men det var ju inte särskilt kul. Diset fanns alltid där. Det blev ingen riktig sommar. Vetskapen om att människor styr vädret när de känner för det är en tung börda att bära på. Jag önskar att jag vore lika omedveten som de flesta. Man stirrar ned i mobilen eller rakt fram. Hur många höjer blicken och iakttar det som händer?

Jag har talat med några om detta problem och sedan har de också börjat kolla på himlen och förstått att det här inte är naturligt. Jag önskar att vi skulle bli många så att vi kunde protestera mot det hela. Jag vill inte ens tänka på alla de gifter som långsamt penetrerar våra jordar, vår mat och våra kroppar.

Jag ser nu fram mot en grå höst och en grå vinter. Det är väl bara till att köpa D-vitaminer. Vad kan man göra?

PS. Tillägg ett par foton från en båttur:



Jag är inte van vid att se kolsvarta, små moln på en blå himmel. Det svarta associerar jag med inkommande regn eller åska, men inte längre ...



Tja, vad ska man säga? Återigen ett kolsvart moln som flyter in mot en sol i total upplösning. Strimmor av ljus överallt, blandat med grått, som ligger diagonalt. Dramatisk måste jag säga och spännande med dessa nya, konstgjorda moln. Men eftersom jag har dåliga lungor och blev svårt sjuk ett dygn efter upplevelsen, så föredrar jag de gamla, vanliga molnen.
Den blå pricken är gissningsvis inte planet X! Kameran kanske inte fixade de stora kontrasterna mellan molnen. Nå jag är ingen kameraexpert.

Det blåser ALLTID på fjorden numera. Så mina lungor fick ju i sig enorma mängder luft, fel luft.
Kall, rå luft är inte bra för lungor men problemen har blivit så stora att jag måste misstänka Chemtrails för att påverka mig negativt. Att inte kunna åka båt - hur ska jag klara av det? Jag är fisk och född vid havet.

(Det blev inte regn eller åska trots en del kolsvarta moln.)